Νέοι άριστοι διορισμοί γαλάζιων στελεχών στο Μαξίμου...

0
Δυο οικονομολόγοι, με διαφορετική εσωκομματική ταυτότητα ο καθένας, διορίστηκαν σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου. Πρόκειται για έναν… Σαμαρικό κι έναν Μητσοτακικό που έχουν αναπτύξει πολιτική δράση, ο ένας, ο Γιάννης Διάκος, στον Πειραιά και...

τον δήμο Κορυδαλλού, και ο έτερος, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, στην Περιφέρεια Κρήτης

Ανερχόμενο πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, από τη νέα γενιά, ο 35χρονος Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης (ανιψιός του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ Χρήστου Μαρκογιαννάκη) , είχε λάβει το χρίσμα για την περιφέρεια Κρήτης τον Μάιο του 2019 ως προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κρήτης ο 35χρονος οικονομολόγος στηρίχθηκε από παράγοντες της δεξιάς στην Κρήτη. Την υποψηφιότητά του είχαν χαιρετίσει με θέρμη μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Λασιθίου και νυν υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης κ.ά.

Από την άλλη, ο Γιάννης Διάκος μετρά εικοσιτέσσερα χρόνια από τότε που ήταν υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιώς με την Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά. Ο 52χρονος οικονομολόγος που υπήρξε στέλεχος της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ., είναι σήμερα δημοτικός Σύμβουλος στον Κορυδαλλό, και η πολιτική του πορεία έως σήμερα τον βρίσκει κοντά στον χώρο της σκληρής δεξιάς. Θεωρείται Σαμαρικός και ήταν από εκείνους που στήριξαν στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019, μεταξύ άλλων, την υποψηφιότητα του Πειραιώτη Γιώργου Μαρκόπουλου, σήμερα βουλευτή της ΝΔ.

Πηγή: documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)