Φιάσκο...

Αφού πούμε ότι όλοι πρέπει να μένουν σπίτι και ακόμα περισσότερο οι ηλικιωμένοι και ότι είναι απαράδεκτο που δεν θρονιάζονται μέσα και παίρνουν τους δρόμους και κυκλοφορούν… Αφού λοιπόν το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να μπουμπουνίσουμε τώρα ότι ο Τσελίκας του Σκάι έκανε today το πιο αποτυχημένο live ρεπορτάζ ever!
Είχε πάει στην πλατεία στον Κορυδαλλό και έπιανε...

τα γερόντια 70-80 χρονών που ήταν στα παγκάκια και τους έκανε υποδείξεις να πάνε σπίτι και γιατί βγαίνουν έξω. Όλα οκ θα μας πείτε. Ελα όμως που έπεσε σε ανθρώπους οι οποίοι η αλήθεια είναι ότι πρόσεχαν, δηλαδή τηρούσαν τα δύο μέτρα απόσταση μεταξύ τους, φόραγαν κάποιοι γάντια μάσκες κτλ… και το κυριότερο;

Πήγαινε ο απίθανος σε απόσταση αναπνοής πάνω τους και τους έκανες watch τους ανθρώπους που με τον τρόπο τους τον έδιωχναν πιο πέρα, για να διατηρούν τα δύο μέτρα ασφαλείας. Ένας μάλιστα του είπε, φόρα τη μάσκα σου! Ενώ του απομάκρυνε το μικρόφωνο, που χωρίς να το απολυμαίνει το μόστραρε μπροστά σε όλους!


Εδώ του λέει ο ηλικιωμένος ότι για να του μιλήσει να φορέσει τη μάσκα…

Ελεος πια με την αρπακόλλα! Θες journalist μου να κάνεις ρεπορτάζ; Προετοίμασε το σωστά το ρημάδι! Έχε ένα ντετόλ να καθαρίζεις το μαρκούτσι πριν το εκσφενδονίζεις στη μούρη του ηλικιωμένου για τον οποίο κόπτεσαι! Και μην πηγαίνεις πάνω του να χτυπιέσαι χωρίς μάσκα, να πετάγονται τα σταγονίδια σου! Τόσο κόσμο βλέπεις καθημερινά και τους εκθέτεις σε danger! Πας να κάνεις ένα θέμα για να αναδείξεις την ασυνειδησία και καταλήγεις εσύ να είσαι ο επικίνδυνα απρόσεκτος!


Κοιτάξτε σε τι απόσταση μιλάνε αυτοί οι 3… (δείτε τώρα και την από κάτω φωτο)

Για την ιστορία να πούμε ότι από την αρχή δεν τον πήγαινε το πράγμα… Αφού με το καλημέρα σας, σκάει σε 74χρονο woman που καθόταν σε παγκάκι μόνη της, της λέει γιατί είσαι έξω και δεν είσαι σπίτι και του αμολάει η καψερούλα ότι έπρεπε να βγει για να πάρει το συσσίτιο του Δήμου και θα επιστρέψει! Εφυγε όπως ήρθε ο ρεπόρτερ!


…και εδώ κοιτάξτε σε τι απόσταση πλησιάζει ο Τσελίκας και του μοστράρει και το εν δυνάμει μολυσμένο του μικρόφωνο…

"Opinions" της Γιώτας Δημητρακοπούλου (enimerosi24.gr)