Έρχεται… λίφτινγκ στον ΠΑΟΚ

0
Αποτυχημένη θεωρείται η φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Η Live sport αναλύει την επόμενη μέρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και αποκαλύπτει τις πρώτες σκέψεις που υπάρχουν στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ όσον αφορά την επόμενη τριετία.

Ένας από τους πρώτους στόχους φαίνεται πως είναι η μείωση του μέσου όρου ηλικίας του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, το οποίο θα πέσει κάτω από τα 30 έτη.


Αυτό σημαίνει πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στην ομάδα θα αποχωρήσουν, αφού αρκετοί πιστεύουν πως ο σπουδαίος κύκλος που έφερε τίτλους στην Τούμπα έκλεισε και πρέπει να προχωρήσει μπροστά η ομάδα.

Εκείνοι που φαίνεται να… γλιτώνουν είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια ως ο ηγέτης της ομάδας αλλά και ο Μαουρίσιο που αποτελεί εγγύηση στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έχει και εκείνος τις δικές του ευθύνες για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα σημαντικό πρότζεκτ και ο ΠΑΟΚ δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να τον φέρει από την Μπράγκα. Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τον Μάριο Μπράνκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει στα χέρια του πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ την ίδια ώρα και οι Θεσσαλονικείς φέρονται να ψάχνουν για τον διάδοχό του.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να επενδύσει στα δικά του παιδιά, στους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται ή προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου, και έχουν καταγράψει σημαντικές επιτυχίες όλο αυτό το διάστημα με τον Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)