Η Ελλάδα έχει πόλεμο και τα κανάλια κοιμούνται - Μόνο το Διαδίκτυο ενημερώνει πραγματικά το Έθνος

Η χώρα μας δέχεται «ασύμμετρη απειλή». Τουλάχιστον 13.000 άνθρωποι είναι παρόντες κατά μήκος των χερσαίων συνόρων μας και στα τουρκικά παράλια και απειλούν να περάσουν στην Ελλάδα.

Δεχόμαστε οργανωμένη εισβολή από ανθρώπους των οποίων η προέλευση είναι άγνωστη και οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι από την τουρκική κυβέρνηση να πλημμυρίσουν τα εδάφη μας.


Την ίδια στιγμή, συνεχώς αυξάνεται η ενίσχυση στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων στον Έβρο.

Η Frontex, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής ανακοίνωσε ότι αναθεώρησε το επίπεδο συναγερμού σε «υψηλό» για τα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου χιλιάδες μετανάστες προσπαθούν να περάσουν στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη.

Το Έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Κι όμως, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα ελληνικά κανάλια «κοιμούνται» από… άποψη!

Δεν έχουν διακόψει την κανονική ροή τους για να πληροφορούν τους Έλληνες πολίτες για όσα συμβαίνουν σε ένα γεγονός που αφορά στην εθνική και εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Σε ένα ζήτημα που αφορά στις ζωές μας και στο μέλλον μας ως Έλληνες.

Προτιμούν να συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κανονικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, προβάλλοντας σήριαλ και lifestyle εκπομπές, κρατώντας τον Έλληνα πολίτη στο απόλυτο «σκοτάδι».

Στο μεταξύ, ΟΛΑ τα τουρκικά κανάλια συνεχίζουν κανονικά εδώ και τρεις ημέρες να αναπαράγουν την προπαγάνδα του Ερντογάν, μεταδίδοντας ότι τα σύνορα έχουν ανοίξει και καλώντας όλους τους μετανάστες να μεταβούν εκεί για να περάσουν στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, όμως, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, ΜΟΝΟ τα ελληνικά ειδησεογραφικά διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τα πιο μεγάλα μέχρι τα μικρά επαρχιακά sites σε Έβρο και νησιά, συνεχίζουν σε 24ωρη βάση να παρέχουν στον Έλληνα την πληροφόρηση που επιθυμεί και του αξίζει.

Το Newsbomb.gr από την πρώτη στιγμή καλύπτει όλες τις εξελίξεις για την «ασύμμετρη απειλή» που δέχεται η χώρα μας.

Μέσα από συνεχή ροή LIVE ειδήσεων, αρθρογραφία, ανάλυση θεμάτων και ρεπορτάζ από τον Έβρο και τα νησιά το Newsbomb.gr καλύπτει και θα συνεχίζει να καλύπτει αδιάκοπα όλη τη σχετική θεματολογία.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ: από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις μετρήσεις, και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς, τους αναγνώστες μας, συνεχίζουμε τη δημοσιογραφική μας δουλειά, ανεξάρτητα και αντικειμενικά.

Καταγράφουμε την Ιστορία με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε... Πόσω μάλλον στις πιο κρίσιμες στιγμές και ώρες του Έθνους μας.