Κρύβουν την αλήθεια για τις αλητείες στο ΟΑΚΑ

Βλέπετε σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ να γίνεται αναφορά στην επίθεση που δέχθηκαν οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ; Παρατηρείτε πόσο ωραία αποκρύπτουν και την έκθεση του παρατηρητή; Η έκθεση που αποκαλύπτει και επίσημα τα γεγονότα και παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να αποκρυφτεί τι έκανε ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο, είναι ξεκάθαρο ποιος προκάλεσε την επίθεση στους διαιτητές και την καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου. Στην έκθεση αναφέρεται ότι:...


1. Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε «I’m the boss», του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.

2. Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

3. Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησαν φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.