Το κακό σενάριο και οι εγκληματικές ευθύνες...

0
Από όταν ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως είμαστε θωρακισμένοι ως χώρα -απέναντι στον κορωνοϊό ως την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει καφέ, μπαρ και εστιατόρια και αφού ταλαντεύτηκε και τα μουσεία έχουνε περάσει είκοσι...
πολύτιμες μέρες.

Η κυβέρνηση δεν πίστευε πως θα έρθει ο ιός στη χώρα μας και ο υπουργός Υγείας έλεγε πως «υπάρχουν τα γεωγραφικά δεδομένα της Ιταλίας και όπως λένε οι λοιμωξιολόγοι ίσως αυξάνεται η πιθανότητα να έρθει στη χώρα μας. Όμως η χώρα είναι θωρακισμένη, έχει 13 νοσοκομεία αναφοράς, έχει όλα τα νοσοκομεία της σε ετοιμότητα, κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ, έχει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας έχει την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και Ειδικών Επιστημόνων».

Τώρα ο Βασίλης Κικίλιας κάνει έκκληση για προσλήψεις γιατρών και η κυβέρνηση με σπασμωδικές κινήσεις παίρνει έκτακτα μέτρα, τα κλείνει όλα, αλλά -προς Θεού!- όχι τις εκκλησίες, ενώ το πρωί της Παρασκευής- έλεγε πως δεν χρειάζεται να κλείσουν τα καφέ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επειδή τα ντοκουμέντα μένουν ο υπουργός Υγείας είχε πει επί λέξει πως «ο συγκεκριμένος ιός προσομοιάζει με τον ιό μίας σοβαρής γρίπης και έτσι θα αντιμετωπιστεί».

Τόση σοβαρότητα, όπως ο ίδιος έλεγε, ότι επιδεικνύει η κυβέρνηση. Και φυσικά όταν μιλάει ο πλέον αρμόδιος είναι λογικό να τον πιστέψουν και οι καρναβαλιστές που δεν υπάκουσαν στις οδηγίες του Ηλία Μόσιαλου -που απομακρύνθηκε από την ενημέρωση.

«Είπα ότι τώρα προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας και όχι η περαιτέρω μείωση των φόρων. Αυτό δυσαρέστησε πολλούς φίλους στο κεντροδεξιό φάσμα του πολιτικού συστήματος» θα πει εύγλωττα ο καθηγητής στην τελευταία του ανάρτηση πάνω στη στιγμή που η κυβέρνηση είχε να αντιμετωπίσει ένα άλλο θέμα: «Μεταδίδεται με την θεία κοινωνία ο ιός;»

Δεν ήταν οι Ιεράρχες που άρχισαν να κάνουν δεήσεις και ένας πρότεινα τον αγιασμό σε ενέσεις ως …φάρμακο. Ούτε ήταν ο αθεόφοβος με τις επιστολές του Χριστού που άρχισε να πουλάει κρέμες για τον κορονοϊό -με. ..βυζαντινές συνταγές και βότανα από την …Αυστραλία.

Ήταν ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Ανάπτυξης που προσπαθεί να πείσει ότι ο κορωνοϊός δεν μπορεί να κολλήσει από τη θεία κοινωνία -λέγοντας «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;». Την εκκλησία «την εμπιστεύομαι, έχει υπεύθυνη κρίση. Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας»...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Νίκος Λακόπουλος
Πηγή: anoixtoparathyro.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)