Η Εύα εύχεται να βρεθεί ένας ιός να χτυπάει μόνο τους Συριζαίους...

Και αυτό το πρόσωπο επελέγη για το μήνυμα “Μένουμε σπίτι”...
Είναι από αυτά που τα κοιτάς και τα ξανακάνεις watch και πάλι δεν το πιστεύεις… 

Ολόκληρη ανκοργούμαν ενός από τα μεγαλύτερα channels του country και κάθεται και τουιτάρει να βρεθεί ένας ιός να ξεμπερδεύουμε με τους Συριζαίους; Είναι δυνατόν;;
Ο...

λόγος για την Εύα Αντωνοπούλου.

Τόσο πολύ έχασε την ψυχραιμία της το woman για την κριτική που δέχθηκε για το σποτάκι του “Μένουμε σπίτι” που απασφαλίζει έτσι στα σόσιαλ μίντια! Και κάνει ριτουίτ χρήστη που αναφέρεται σε «ζαίους» ως το τελευταίο τρολάκι του ιντερνετο-συμπαν! Και που αναρωτιέται πότε θα βρεθεί ένας ιός να χτυπάει μόνο “ζαίους” να ησυχάσουμε από τη βλακεία τους!

Δηλαδή οκ! Does not exist ότι επιλέγει να τουιτάρει ένα τέτοιο πράγμα η journalist! Πόσο καθόλου δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της λέμε… Και πόσο εντέλει κακή επιλογή ήταν να συμμετάσχει ένα τέτοιο πρόσωπο σε μια τόσο σημαντική και κρίσιμη καμπάνια που μετά από 2 μέρες, ζητά να βρεθεί ένας ιός να ξεμπερδεύουμε από τους «ζαίους»! Για όνομα!

Εν ολίγοις: Κάνει χιούμορ δηλαδή με τον φονικό ιό που σαρώνει και ζούμε ιστορικές στιγμές, επειδή κάποιος της έκρινε το τηγάνι! Και αυτήν επιλέξαμε να μας «περάσει» το μήνυμα να μείνουμε σπίτι για να προστατευθούμε από τον ιό… Congratulations στους everyone!