Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Σωτήρη Τσιόδρα...

O Σωτήρης Τσιόδρας είναι μοναδικός άνθρωπος που αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία εμπιστεύεται όσο κανέναν και ακούει με μεγάλη προσοχή. Δεν είναι τυχαίο που η κυβέρνηση επέλεξε αυτόν για να μας ενημερώνει καθημερινά, στις 6, για...

όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό. Δεν είναι μόνο οι 27 σελίδες βιογραφικό που τον κάνουν κατάλληλο για το ρόλο που ανέλαβε αλλά και η ευγένεια, η σαφήνεια σε αυτά που λέει, η ψυχραιμία και η προσήλωσή του.

Χαρακτηριστικά που έχουν αναγνωρίσει όλοι από την πρώτη στιγμή που χρίστηκε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας. Τα social media έχουν γεμίσει από εγκωμιαστικά σχόλια και ευγνωμοσύνη για τον πιο γνωστό πια λοιμωξιολόγο της χώρας.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro. “Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό” αναφέρει η εφημερίδα.

“Σήμερα, οι Έλληνες γνωρίζουν ότι χάρη σε αυτόν τον καθηγητή, έχουν αποφύγει να συνομιλήσουν με το θάνατο. Η επιστημονική κοινότητα καθώς και η κοινή γνώμη επιβεβαιώνουν ότι θα σημαδέψει ανεξίτηλα την Ιστορία της χώρας” καταλήγει το άρθρο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...