Ο Πανιώνιος έστειλε εξώδικο στη Superleague! Αναβολή του αγώνα με την Ξάνθη ζητάνε οι “κυανέρυθροι”

O Πανιώνιος έστειλε εξώδικο στη Superleague ζητώντας την αναβολή του Σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και την ανάλογη επιβολή κυρώσεων στους Ακρίτες, με βάση την απόφαση της ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής. 

Εξώδικο στη διοργανώτρια αρχής της Superleague έστειλε ο Πανιώνιος, με το οποίο ζητά να μην διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος του Σαββάτου...
(8/2) με την Ξάνθη, για την 23η αγωνιστική. Οι “κυανέρυθροι” αξιώνουν μάλιστα αυτό να γίνει με υπαιτιότητα της Ξάνθης, και να της επιβληθεί η αντίστοιχη τιμωρία, καθώς σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΑ έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από τους Ακρίτες.

Το παιχνίδι βέβαια του Σαββάτου έχει οριστεί και θεωρείται με τις παρούσες συνθήκες εξαιρετικά δύσκολο ή και απίθανο να αλλάξει κάτι, ενώ ο Πανιώνιος ζητά και άμεση σύγκληση εκτάκτου Δ.Σ. για το  συγκεκριμένο θέμα.

Θυμίζουμε πως η “κυανέρυθρη” ΠΑΕ είχε εκδώσει ξανά ανακοίνωση ζητώντας είτε να τηρηθούν οι νόμοι για όλους, είτε να της επιστραφούν οι βαθμοί που της είχαν αφαιρεθεί στην αρχή του πρωταθλήματος -ξεκίνησαν με -6 – λόγω οικονομικών οφειλών.