Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

«Τρικυμία» στο Μαξίμου για τον Μητρόπουλο...

Αν και δεν περιποιεί τιμή για το «σινάφι» μας, είναι γνωστό πως όπου μαζεύονται πολλοί δημοσιογράφοι, αρχίζουν οι...

γκρίνιες και οι μουρμούρες.

Στο Μαξίμου, λοιπόν, έχουν μαζευτεί όντως πολλοί δημοσιογράφοι και τα προβλήματα έχουν ήδη... ξεκινήσει: μάλιστα, ο Neo πληροφορείται ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για διεθνή θέματα και πρώην διευθυντής των «Νέων», Δημήτρης Μητρόπουλος, βάλλεται από πολλούς παράγοντες με γραφείο στο Μαξίμου, πολιτικών στελεχών συμπεριλαμβανομένων.

Ο Μητρόπουλος χρεώνεται «διαρροές» και παραπολιτικά δημοσιεύματα που δημοσιεύουν συχνά-πυκνά τα «Νέα», δηλαδή η εφημερίδα που διηύθυνε. Μάλιστα, όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στο πρωθυπουργικό μέγαρο, υποστηρίζουν ότι ο Μητρόπουλος δεν είναι ο μόνος δημοσιογράφος που συγκεντρώνει πυρά εναντίον του και προβλέπουν ότι πολύ σύντομα θα χρειαστεί να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

matrix24.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.