Η αγωνία των στελεχών πριν από το πέναλτι...

Έντονη κινητικότητα σε Alpha και ΕΡΤ. Αναζητούνται πρόσωπα για κρίσιμες θέσεις μπροστά στις οθόνες και πίσω από τις κάμερες,

**Στην Αγία Παρασκευή από τη Δευτέρα ξεκινάνε οι νέες εκπομπές. Η...

Μάριον Μιχελιδάκη θα είναι πλέον μόνη της στις 10:00 το πρωί, έχοντας κάποτε ξεκινήσει την εκπομπή με δύο συνεργάτες ακόμη.

**Ο Κώστας Λασκαράτος μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη, μαζί με τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ο οποίος είχε κάνει την εμφάνιση του στην ΕΡΤ, κατά το μεταβατικό διάστημα, παράδοσης της, από το ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ.

**Γίνονται και άλλα πράγματα που θα είναι καθοριστικά για το μέλλον.  Χθες πάντως συνεδρίασε το ΔΣ της εταιρείας συζητώντας για μυθοπλασία και τηλεπαιχνίδια.

**Στον Alpha η γκρίνια είναι για τις ειδήσεις και για τον τρόπο ανάδειξής τους.  Ταυτόχρονα υπάρχει και το ζήτημα των τεχνικών του καναλιού που πιέζονται να μετακινηθούν στην Green Pixel,  η οποία έχει το πρασινό-μαύρο σήμα.

**Το λογότυπο του Mega όπως το βλέπουμε στη Digea, είναι σε κόκκινο φόντο. Λογικό για πολλούς λόγους.

**Ικανοποίηση στον ΑΝΤ1 για την πορεία των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Οι “Άγριες Μέλισσες” ηρέμησαν τη ζωή πολλών ανθρώπων, με το κοινό που έφεραν στο κανάλι...

typologies.gr