Παραιτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Σκωτίας...

0
Ο 42χρονος Derek Mackay, υπουργός Οικονομικών της Σκωτίας, παραιτήθηκε μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, το οποίο αποκάλυπτε ότι ο Mackay για έξι μήνες έστελνε μηνύματα σε...

έναν 16χρονο, λέγοντας του πόσο χαριτωμένος ήταν.

Ο πρώην υπουργός παραδέχτηκε ότι συμπεριφέρθηκε ανόητα και ζήτησε συγγνώμη τόσο στο ίδιο το αγόρι όσο και στην οικογένειά του.

Ο Mackay, από τον Αύγουστο έως σήμερα, είχε στείλει στο αγόρι σχεδόν 270 μηνύματα στο Facebook και το Instagram. Σε αυτά άλλοτε τον προσκαλούσε σε δείπνο, άλλοτε σε αγώνα ράγκμπι, ενώ σε κάποια του έκανε και κομπλιμέντα λέγοντάς του πόσο όμορφος ήταν με το καινούργιο κούρεμά του!

Σε δήλωσή του ο Mackay ανέφερε:

«Αναλαμβάνω απόλυτα την ευθύνη για τις πράξεις μου, έχω συμπεριφερθεί ανόητα και λυπάμαι πραγματικά, ζητώ συγνώμη στο αγόρι και την οικογένειά του. Υπέβαλα την παραίτησή μου με άμεση ισχύ. Ήταν τεράστιο προνόμιο για μένα να υπηρετώ την κυβέρνηση και ζητώ συγγνώμη στους συναδέλφους και τους υποστηρικτές μου που τους απογοήτευσα».

Ο Mackay επρόκειτο σήμερα να καταθέσει τον ετήσιο προϋπολογισμό της κυβέρνησης της Σκωτίας, όταν δημοσιεύτηκε η είδηση στο πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης έκδοσης της Sun...

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)