Aφίσες κατά της άμβλωσης και στη Βόρεια Ελλάδα...

Μετά το μετρό της Αθήνας, οι υπέρμαχοι του κινήματος κατά των αμβλώσεων γέμισαν με αφίσες την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω απ΄αυτή την καμπάνια βρίσκονται μέλη χριστιανικών οργανώσεων που τοποθέτησαν τις σχετικές αφίσες σε...


ένδειξη διαμαρτυρίας για το κατέβασμα ανάλογων αφισών της προπληρωμένης καμπάνιας του κινήματος "Αφήστε με να ζήσω" που είχαν αναρτηθεί στους σταθμούς Μετρό της Αθήνας με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.



Θυμίζουμε ότι τότε, σύμφωνα με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων. Αχ. Καραμανλής λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, έκρινε ότι η καμπάνια κατά των αμβλώσεων στο δίκτυο του Μετρό μπορεί να θεωρηθεί υπαινικτική για τα δικαιώματα των γυναικών και έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα από τα διαφημιστικά πλαίσια των σταθμών του δικτύου της.



Η αφίσα αποσύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου προς Τρίτη 14 Ιανουαρίου μετά το πέρας της λειτουργίας του Μετρό και αφού είχαν κλιμακωθεί οι αντιδράσεις πολιτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Στη συνέχεια τα μέλη του κινήματος "Αφήστε με να ζήσω" εξαπέλυσαν επίθεση κατά του υπουργού Μεταφορών Κ. Καραμανλή κατηγορώντας την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για «απαράδεκτη δημοκρατικά και αντισυνταγματική παρέμβασή"...



protothema.gr