Γκαγκάτσης στη Δίκη στο Open: «Ο Αυγενάκης είναι υπάλληλος του Μαρινάκη»! (vid)

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας (27/1), στη «Δίκη στο Open».

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο Γκαγκάτσης είπε:

«Εντολοδόχος και υπάλληλος του Μαρινάκη ο κ. Αυγενάκης.
Ήθελαν να χυθεί αίμα στην Τούμπα» ανέφερε ο Γκαγκάτσης, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για το τάιμινγκ της γνωστοποίησης της απόφασης της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

«Είναι μια πολιτική απόφαση. Ο κ. Αυγενάκης λειτουργεί ξεκάθαρα ως υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η μόνη λογική για να δημοσιευτεί η απόφαση εκείνη την ώρα, ήταν για να χυθεί αίμα. Το ότι ο κόσμος κράτησε την ψυχραιμία του είναι άλλο».

«Να μας εξηγήσουν τα μέλη της επιτροπής πώς διαβάστηκαν τόσες σελίδες και να μας πει πώς συνεδρίασε αυτή τη επιτροπή. Είναι πολιτική εντολή του κ.Αυγενάκη».

Το γεγονός πως η απόφαση έγινε γνωστή στις 18.05, κοινώς πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με το Βόλο έγινε ξεκάθαρα στοχευμένα -σύμφωνα με τον κ.Γκαγκάτση- προκειμένου να προκληθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

«Ο μόνος λόγος που μπορεί να δημοσιεύτηκε εκείνη την ώρα η απόφαση ήταν για να προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση».