Με την «ουρά στα σκέλια»...

Αναγκάστηκε να πει "συλλυπητήρια" για τους νεκρούς...

Θύελλα αντιδράσεων και αποδοκιμασιών ξέσπασε μετά τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το ρεπορτάζ δημοσιογράφου του καναλιού για το ποια είναι η κατάσταση στον τόπο του ναυαγίου στους...

Παξούς, με δεκάδες μετανάστες αγνοούμενους, ο Άδωνης Γεωργιάδης. Αλλά λίγες ώρες μετά, ο υπουργός της ΝΔ, με την ουρά στα σκέλια αναγκάστηκε να πει συλλυπητήρια!

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Άδωνης Γεωργιάδης σχολίασε «Φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112»! Για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας»!

Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο Αλ. Χαρίτσης , εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας "αλλοίωσης του πληθυσμού", κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη».

Ενώ και η παρούσα στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή αποδοκίμασε τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη, Όλγα Γεροβασίλη, αναρωτήθηκε εάν "συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι - Όρμπαν;"

Ο Αδωνης Γεωργιάδης επανήλθε στο θέμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης του το μεσημέρι στην εκπομπή της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ.

“Συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Δυστυχώς η λαθρομετανάστευση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους”, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως δεν θα μπει σε αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ για νεκρούς ανθρώπους, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γεροβασίλη και Χαρίτση...

documentonews.gr