Μηχανοκίνητη πορεία στα γραφεία της ΝΔ...

0
Οι αντιδράσεις στην οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή του Δικεφάλου από το πρωτάθλημα που άρχισαν από την Τούμπα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο και αναμένεται να...

συνεχιστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»

Μηχανοκίνητη πορεία

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν εδώ και ώρα ώρα οπαδοί του ΠΑΟΚ, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη προσωπικά.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)