Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Η καθοδική πορεία του πρωινού της ΕΡΤ...

Από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς είναι οι οικοδεσπότες στην εκπομπή «Από τις έξι…» στην ΕΡΤ1. Αντικατέστησαν την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση ΕΡΤ» που...

παρουσίαζαν ο Χρήστος Παγώνης και η Νίνα Κασιμάτη.

Οι δύο πρώτοι ήρθαν απ' έξω, ενώ οι δύο δεύτεροι είναι εσωτερικοί δημοσιογράφοι της Δημόσιας Τηλεόρασης. Επομένως η καινούργια εκπομπή είναι εκ των πραγμάτων και πιο ακριβή - άλλο κόστος η εσωτερική παραγωγή και άλλο η μικτή. Κάποιοι λένε και για το 1/3 του κόστους, τόση διαφορά.

Ε, λοιπόν, οι Χρήστος Παγώνης και Νίνα Κασιμάτη έκαναν πολύ υψηλότερα νούμερα από αυτά που επιτυγχάνουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς. Οι πρώτοι (το φθινόπωρο και τον Δεκέμβριο) έκαναν παραπάνω από 11% ενώ οι δεύτεροι στις πρώτες τους εβδομάδες κινούνται γύρω στο 9%.

Δεν θα πούμε για τη (μία ακόμα) λανθασμένη, προς το παρόν τουλάχιστον, επιλογή του Κωνσταντίνου Ζούλα (η άλλη ήταν των Τρέμη, Κανέλλη). Μπορεί άλλωστε να ανέβουν αργότερα οι Κοτταρίδης / Πιτταράς.

Θα πούμε όμως για τον Χρήστο Παγώνη και τη Νίνα Κασιμάτη που αθόρυβα και σεμνά, δίχως διαφήμιση, έκαναν καθημερινά μέσο όρο περισσότερο από 11% βγαίνοντας κάποιες φορές ακόμα και τρίτοι σε τηλεθέαση στη συγκεκριμένη ζώνη. Ας αφήσουμε το δυναμικό κοινό στο οποίο έκαναν διπλάσια νούμερα από τα τωρινά.

Και να μην πούμε και για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο που τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ τρεις μήνες πριν τις εκλογές!

Είδατε οι άνθρωποι της ΕΡΤ; Μερικές φορές αξίζει να τους δείχνουν περισσότερη εμπιστοσύνη οι εκάστοτε διοικήσεις του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα...

e-tetradio.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.