Κι άλλη Ανώνυμη Εταιρία για τα Πνευματικά Δικαιώματα...

0
Είναι λοιπόν η δεύτερη Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης (ΑΟΔ) Πνευματικών Δικαιωμάτων, από την «παγκόσμια πλατφόρμα υπηρεσιών ψηφιακής μουσικής ΑΚΑΖΟΟ με περισσότερους από 43 εκατομμύρια χρήστες σε 25 χώρες».

Η πρώτη είναι η...

«IP HUB Α.Ε.» του Κωνσταντίνου Νανόπουλου που συνεργάζεται με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη, της 24 Media και συνιδιοκτήτη της Stoiximan.gr.

Ιδού τι υποστηρίζει η ίδια η ΑΚΑΖΟΟ, η εταιρία που διαθέτει, όπως λέει, «πολυετή τεχνογνωσία με πλατφόρμα η οποία συγκεντρώνει περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών και διεθνώς κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες στην παρακολούθηση και απόδοση μουσικών δικαιωμάτων».

Και συνεχίζει: «Τα παραπάνω διασφαλίζουν απόλυτη διαφάνεια στην απόδοση των εσόδων προς τους καλλιτέχνες και εισάγουν νέα, σύγχρονα δεδομένα στη συλλογή και καταμέτρηση πνευματικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων της δημόσιας εκτέλεσης, της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης και της ψηφιακής αναπαραγωγής. Η τεχνογνωσία της AKAZOO ήδη χρησιμοποιείται με επιτυχία από διεθνείς δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρείες για άμεση και συνεχή ενημέρωση η οποία διασφαλίζει την ορθή κατανομή και έγκαιρη καταβολή προς τους δημιουργούς. Η AKAZOO θα διαθέσει σημαντικό προϋπολογισμό για την περαιτέρω ανάπτυξη σχετικών υποδομών».

Ο κ. Απόστολος Ζερβός, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΑΖΟΟ, δηλώνει από «τους πλέον κατάλληλους για να δώσουμε λύσεις στα μακροχρόνια ζητήματα γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα. Είναι για εμάς πολύ σημαντικό να υποστηρίξουμε τους δημιουργούς με πιο άμεση και διαφανή απόδοση πνευματικών δικαιωμάτων, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία νέων έργων».

Πολλοί οι μνηστήρες για τα Πνευματικά Δικαιώματα.

Οι Δημιουργοί πρέπει να σπεύσουν να στήσουν τον δικό τους Οργανισμό. Η ανάγκη είναι πιο επιτακτική από ποτέ...

e-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)