Ο Μαρινάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση...

0
Με εξαίρεση το βράδυ της Δευτέρας τη “Δίκη” με φιλοξενούμενο τον Γκαγκάτση (που πήγε καλά σε τηλεθέαση) και το χθεσινό βίντεο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που υποστήριζε οτι ειναι “συνοδοιπόροι” Μαρινάκης και Αυγενάκης, τόσο...

το OPEN οσο και το site του “ΕΘΝΟΥΣ” ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη σε μια συγκυρία που θα έπρεπε να “πετάνε” (λόγω της εμπλοκής του ΠΑΟΚ στην υπόθεση που μονοπωλεί την επικαιρότητα), λειτουργούν ακραία υποτονικά!

Εαν σε αυτήν τη φάση με τόσα μέτωπα (τροπολογίες, επιθέσεις Μαρινάκη κλπ) η αντίδραση του μιντιακού βραχίονα της οικογένειας του ΠΑΟΚ (που πρωταγωνιστεί στην ιστορία), ειναι μια εκπομπή και ενα βίντεο που αναπαράγει η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, υπάρχει πρόβλημα!

Αντιθετα την ίδια ώρα τα media Μαρινακη “πυροβολούν” την κυβέρνηση με θέματα πρώτης γραμμής όπως ειναι οι συντάξεις, βγάζουν ανακοινώσεις και ανεβάζουν διαρκώς κομμάτια για τις εξελίξεις στο επίμαχο θέμα!

Εν κατακλείδι και με απλά λόγια δεν μπορεί την ώρα που γίνεται “κόλαση” στο παρασκήνιο και στη Βουλή η Μενδώνη περνάει την τροπολογία… το OPEN να δείχνει ξένες ταινίες, αντί να έχει έκτακτη ζωντανή εκπομπή με πολιτικούς, βουλευτές, παράγοντες και τη συμμετοχή κόσμου!...

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)