Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Τι λέει η ΕΠΟ για την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας...

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για τον έλεγχο που πραγματοποίησε στα γραφεία της η Οικονομική Αστυνομία.

Κλιμάκιο δέκα ατόμων, ανάμεσα στα οποία και δύο εισαγγελείς, πήγαν από το πρωί της Τετάρτης (15/1) στα γραφεία της...

ΕΠΟ και έκαναν αναλυτικό έλεγχο στα βιβλία, έπειτα από καταγγελία που έγινε.

Για το θέμα τοποθετήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομοσπονδία, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.