Συμφώνησαν όλοι οι διαιτητές...Πέναλτι και οι δύο φάσεις για τον Παναθηναϊκό...

0

Πέναλτι και οι δύο φάσεις που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, με τη... συγκατάθεση Περέιρα. Τι ειπώθηκε στο σεμινάριο των διαιτητών για τους αγώνες του Ολυμπιακού με Βόλο και Ξάνθη και για το Λαμία - ΑΕΚ.

Με την… υπογραφή όλων των...

Ελλήνων διαιτητών και με τη συγκατάθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από τις υποδείξεις του Ματίας Γκεστράνιους και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.

Στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λιγκ, που είναι σε εξέλιξη, αναλύθηκαν μέσω βίντεο από τους υπεύθυνους της Κεντρικής Επιτροπή Διαιτησίας οι επίμαχες φάσεις των τελευταίων αγώνων, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι των «αιωνίων».

Όπως προκύπτει λοιπόν, στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν πέναλτι και οι δύο φάσεις για τις οποίες φωνάζει ο Παναθηναϊκός, για τις οποίες ο Λιθουανός ρέφερι έκλεισε τα μάτια, ακόμη και μετά τη χρήση του VAR.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες «ούρλιαζε» για τη διαιτησία, ξαφνικά μετά το ντέρμπι, δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη άλλαξε ρότα σημειώνοντας ότι «δεν κλαιγόμαστε για τη διαιτησία», προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή να λένε πέναλτι του Μακέντα» και ότι ο Γκεστράνιους έπαιξε 50-50%.

Από τους ρέφερι και τους βοηθούς ζητήθηκε να σχολιάσουν περίπου 30 φάσεις του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όλοι αποφάνθηκαν ότι υπήρξε πέναλτι και στην φάση του Καμαρά με τον Μπουζούκη αλλά και στην φάση του Μπα με τον Μακέντα, χωρίς ο Μέλο Περέιρα να φέρει αντίρρηση, ουσιαστικά συμφωνώντας μαζί τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ετυμηγορία των διαιτητών, με τη συγκατάθεση της ΚΕΔ, παίζει… μπουνιές με τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας του Πειραιά και η διαιτησία του Γκεστράνιους μόνο 50-50% δεν ήταν.

Για τον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό και το γκολ του Σουντανί ειπώθηκε ότι λανθασμένα ακυρώθηκε ενώ για το πέναλτι με το κράτημα στον Ελ Αραμπί, οι διαιτητές ήταν μοιρασμένοι.

Για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό οι διαιτητές ήταν επίσης  μοιρασμένοι αναφορικά με το αν έγινε πέναλτι στον Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ.

Τέλος, για τον αγώνα Λαμία - ΑΕΚ ότι υπάρχει πέναλτι του Ρόμανιτς στον Αλμπάνη, το οποίο επίσης δεν δόθηκε. Και στις δύο τελευταίες φάσεις, οι διαιτητές ήταν κατηγορηματικοί...

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)