Τον έπνιξε το άδικο...

Ακόμα και χωρίς διαβατήριο λόγω εμπλοκής με τη δικαιοσύνη ο «αφανής» ιδιοκτήτης του ευρύτερου Πειραιά και του μονοπωλιακού πρακτορείου διανομής Τύπου, ο «κληρονόμος» του ΔΟΛ και του MEGA, o εφοπλιστής με τα...

πλοία με σημαίες ευκαιρίας, ο κατηγορούμενος με διώξεις για κακουργήματα με τους ανακριτές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, ο «μη» πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο κουμπάρος της οικογένειας και τέλος ο άνθρωπος που πρώτος αντιλήφθηκε ότι ήταν χούντα ο ΣΥΡΙΖΑ βρυχήθηκε:

«Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Αλαφούζο, τον κ. Μελισσανίδη ή τον κ. Σαββίδη, κάνουν ότι μπορούν για τις ομάδες τους, είτε νόμιμα είτε παράνομα είτε παράτυπα. Όμως η UEFA δεν πρέπει να καλύπτει αυτούς τους επίορκους της ΕΠΟ με τα δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα από τις υπέρογκες προσλήψεις και αμοιβές μέχρι την κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια».

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα το θύμα και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο απεφάνθη ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλοι εκείνη τη στιγμή πάγωσαν και είδαν επιτέλους το φως τους.

Μα πιο πολύ πάγωσε ο υπουργός κ. Αυγενάκης. Πραγματικά, ούτε ψύλλος στον κόρφο του!...

Α.Ψ.

efsyn.gr