Ανατριχίλα...

0
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Είναι, όπως λένε, μία «εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατίας». Στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Δευτέρα 20 Ιανουαρίου). Θα την ανοίξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 2:30 το μεσημέρι και θα τη κλείσει ο...


υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μπίνγκο.

Μη φρικάρετε ακόμα, περιμένετε, έχει κι άλλο. Θα υπάρχουν λοιπόν, ενδιαμέσως, τρία πάνελ με τη συμμετοχή επιστημόνων, πολιτικών, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων. Όλο το ακραίο κέντρο της Δεξιάς μαζεμένο. Από τον Γιάννη Πρετεντέρη μέχρι τον Ηλία Κανέλλη και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέχρι τον Χρήστο Χωμενίδη.

Θα έχουν κι ένα κύκλο συζήτησης με θέμα «η τρομοκρατία υπό την οπτική των τεχνών και των γραμμάτων» στον οποίο συμμετέχει και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης. Αυτός που δήλωσε στο ΒΗΜΑ την Κυριακή ότι θέλει να αλλάξει την ιδεολογία (!) του Εθνικού, πράγμα το οποίο απέδειξε από την πρώτη στιγμή της θητείας του με τη μετονομασία του ισογείου του «Ρεξ» σε Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη», λαμβάνοντας έτσι τα συγχαρητήρια όλης της ακροδεξιάς. Και εις ανώτερα.

Αυτή τη συζήτηση δεν θα τη χάσω, μου αρέσει να ακούω open minded ανθρώπους όπως ο Κανέλλης και ο Χωμενίδης. Απλώς θα πρέπει να συγκρατώ τα γέλια μου μια και θα μιλούν σοβαρά.

Όπως βλέπετε στην αφίσα (δείτε τη σιγά-σιγά), όλοι αυτοί θα μιλήσουν για την τρομοκρατία. Ανατρίχιασα. Την εκδήλωση διοργανώνει όπως μαθαίνουμε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού...



efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)