«Κοπάνες» και ρεβεγιόν με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου για «γαλάζιο» Υγειονομικό Περιφερειάρχη...

1
Σκανδαλώδες έγγραφο που εγκρίνει έξοδα Πρωτοχρονιάς, με 57 ημέρες απουσίας από τον διορισμό του, στον Υγειονομικό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, φέρνει στο φως ο...
τέως αν. υπουργός Υγείας...




Πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβριου που ανέλαβε την διοίκηση ο κ. Σερέτης να έχει λείψει για "υπηρεσιακούς λόγους" 57 ημέρες μέχρι τις 30.12 και να πληρωθεί τα αναδρομικά, αναρωτιέται με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα ο διοικητής χρειάστηκε όπως φαίνεται στο έγγραφο να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Βόλου και το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς για "υπηρεσιακούς λόγους" στις 31.12 και 1 διανυκτέρευση... ή αλλιώς, παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Πήλιο με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου!

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει! Έλεος, πληρώνουμε και τα ρεβεγιόν των ΥΠΕαρχώ τώρα; Διαβάστε το έγγραφο που μου έστειλαν από την 5ηΥΠΕ, με υπογραφή του διοικητή Σερέτη!
Βασίλη Κικίλια να τον χαίρεσαι!

ΥΓ. Αλήθεια πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβρη που ανέλαβε τη διοίκηση ο κυριος Σερετης να λείψει για υπηρεσιακούς λόγους 57 ημέρες (ολογράφως πενήντα εφτά) μέχρι τις 30/12 και να πληρωθεί βέβαια τα εκτός έδρας; Ποιος είναι, ο «ταξιδευτής» Στερεάς και Θεσσαλίας;»...



left.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου