Μηνύσεις από τον Σάββα Θεοδωρίδη σε ΚΕΔ-διαιτητές...για σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης!...

0
Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπέβαλε μηνύσεις σε ΚΕΔ και διαιτητές για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους σημερινούς ορισμούς.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπέβαλε μηνύσεις κατά...

των Μέλο Περέιρα, Μιχάλη Κουκουλάκη και άλλων μελών της ΚΕΔ, όπως επίσης και κατά των διαιτητών, Βασίλη Φωτιά και Άγγελου Ευαγγέλου, που επέστρεψαν στη... δράση, έπειτα από την απουσία δύο αγωνιστικών, μετά την απόδοσή τους στο Βόλος-Ολυμπιακός.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού προχώρησε σε αυτήν την κίνηση έπειτα από την ανακοίνωση των διαιτητών που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

Θυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου είχε κατατεθεί μήνυση από τον Σάββα Θεοδωρίδη κατά του διαιτητή του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 Βασίλη Φωτιά (Πέλλας), των βοηθών Νίκου Σάββα (Σερρών), Δημήτρη Φίλου (Βοιωτίας), του διαιτητή VAR, Αγγελου Ευαγγέλου και του βοηθού VAR, Ανδρέα Φωτόπουλου, όπως επίσης και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω...

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)