ΠΑΟΚ: Θα ζητήσει άρση τηλεφωνικών συνομιλιών των μελών της ΕΕΑ!

“Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης” ανέφεραν οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωση τους, μετά τη νομοθεσία που πέρασε η Κυβέρνηση και με την οποία…
εξαφανίζεται το ενδεχόμενο του υποβιβασμού για το “δικέφαλο του Βορρά” και την Ξάνθη.

ΠΑΟΚ – Σαββίδης στην κυβέρνηση: “Δεν θέλουμε καμία ρύθμιση!”

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στα δικαστήρια για παράνομη σύνθεση της ΕΕΑ, καταθέτοντας και μηνύσεις κατά των τριών μελών της Επιτροπής που ψήφισαν για τον αποκλεισμό του “δικεφάλου του Βορρά” και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα, ώστε να αποδείξουν εκεί τους ισχυρισμούς για πολυιδιοκτησία.

Παράλληλα, η πλευρά του ΠΑΟΚ θα ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για όλα τα μέλη της Επιτροπής το τελευταίο δίμηνο.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς θέτουν ερωτήματα για τον ρόλο του δικηγόρου Τζουγανάτου, όπως “με ποια μέλη της ΕΕΑ είναι φίλος και ποια στελέχη του Ολυμπιακού τον επισκέφτηκαν στις 11 το βράδυ μια βδομάδα πριν από την απόφαση, και για ποιον λόγο”.