Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

Διαφήμιση 12.400 ευρώ σε μια μόνο εφημερίδα της... Αθήνας!

Την απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας να δαπανήσει 12.400 ευρώ για την προβολή σε πανελλαδική εφημερίδα στηλιτεύει η...

παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Κοιτάμε Μπροστά».

«Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η διαφάνεια στον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων που αφορούν στην προβολή και την επικοινωνία, δυστυχώς παραμένει ακόμη ζητούμενο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» τονίζει η παράταξη με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη. Το ποσό δεν θα κατευθυνθεί, όπως καταγγέλλει ο Χρ. Γιαννούλης, ούτε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που φυτοζωούν ούτε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής κυκλοφορίας, αφού «η δαπάνη αφορά αποκλειστικά και μόνο μία πολιτική εβδομαδιαία εφημερίδα, με έδρα την Αθήνα, συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από πηγές της Περιφέρειας, η εφημερίδα που θα πάρει τον μποναμά... είναι τα «Παραπολιτικά»... και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση έκλεισε την στρόφιγγα επιχορήγησης σε όλα τα αντικυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και στα τοπικά που παλεύουν για την επιβίωση τους.

Δικαίως, λοιπόν, ο βουλευτής δηλώνει ότι «η διαφάνεια στον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων που αφορούν την προβολή και την επικοινωνία»...

documentonews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.