Πού είναι το μεταπτυχιακό, οέο;...

Την υπόθεση άλλης μίας... fake αριστείας εντοπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά το μεταπτυχιακό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη και τα...δημοσιεύματα του ομογενειακού Τύπου που αμφισβητούν την ύπαρξή του.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών «κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου...
από το πανεπιστήμιο Columbia», τα δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω πανεπιστήμιο να αναγνωρίζει ότι ο υφυπουργός ενεγράφη μεν, ωστόσο δεν αποφοίτησε ποτέ!

Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν ακούσει τα... εξ αμάξης για την αριστεία, η Κουμουνδούρου ζητεί από τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον απόδημο Ελληνισμό, «να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες εξηγήσεις».

Δηλαδή, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «οφείλει να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα». «Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει.

Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, που... περιμένει εναγωνίως τη συνέχεια...

matrix24.gr