Η δημοσιογραφική απάτη συνεχίζεται...

0
Το έγγραφο φωτιά του '17 ήταν το πρώτο έγγραφο του FBI κι όχι το δεύτερο του 2018, που ανέφερε όνομα πολιτικού...
Το φιλοκυβερνητικά media συνεχίζουν την παραπληροφόρηση, σχετικά με το έγγραφο -φωτιά, όπως το χαρακτηρίζουν- του FBI το 2017, στο οποίο δεν αναφέρονταν ονόματα πολιτικών.
Ομως, αποφεύγουν να πουν, πως:

1ον.- το FBI ανεφερε, το '17, οτι η NOVARTIS δωροδοκούσε κι οχι ΠΟΙΟΙ δωροδοκήθηκαν (το είχε αποκαλύψει η "Εφημερίδα των Συντακτών", τον Μάρτιο του 2018).
2ον.- το έγγραφο αυτό προηγήθηκε των ανακρίσεων που διενήργησε το FBI, μετά τις οποίες εστάλησαν τα στοιχεία με τα πολιτικά πρόσωπα και γι' αυτό άλλωστε δεν αναφέρονται ονόματα σ' αυτό.
3oν.-  το όνομα πολιτικού (Αβραμόπουλου) δόθηκε στους εισαγγελείς Διαφθοράς το Δεκέμβριο του 2018 στην συνάντηση της Βιέννης. Τότε, που...
ο κ. Αγγέλης αρνήθηκε να το παραλάβει.

Αποσιωπώντας όλα αυτά, ο Γιώργος Κουβαράς και οι πανελίστες της εκπομπής "Evening Report"  (μη εξαιρουμένου και του ακριβοδίκαιου, αλλά αδιάβαστου, Δ. Σεβαστάκη) θεοποιούσαν (όπως έκανε το Πρώτο Θέμα κι άλλα φιλοκυβερνητικά media) το έγγραφο του 2017, που καμιά αξία δεν είχε και καμιά φωτιά δεν έβαζε στην μη ανάμειξη  πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

Kαι μέσα σε αυτό δε το γενικότερο κλίμα (της άγνοιας, ή και της παραπληροφόρησης) ο κ. Α. Κούρκουλας έφτασε στο σημείο να πει το βαρύγδουπο ότι: η υπόθεση αυτή του θυμίζει τις δίκες της Μόσχας (που έγιναν επί Στάλιν)...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)