Ξεκινά το «ματς»... ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΤ...

Τα τελευταία -αρκετά- χρόνια, επιβεβαιώνεται σχεδόν πάντα ένα φαινόμενο, που τείνει να προσλάβει χαρακτηριστικά άγραφου κανόνα: η εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση όχι απλώς υποψιάζεται την...ΕΡΤ, αλλά συνήθως εκδίδει «πύρινες» ανακοινώσεις σε βάρος της, κατηγορώντας την για μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ της κυβέρνησης.

Αυτός ο άγραφος κανόνας, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε χθες και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διοίκησης του Ραδιομεγάρου...
, επειδή μεταδόθηκε «πετσοκομμένη» μία διαρροή της Κουμουνδούρου αναφορικά με τις «βόμβες» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή στην προανακριτική για τον ρόλο Παπαγγελόπουλου.

«Η ΕΡΤ στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων έκρινε πως η παραδοχή του κ. Αγγελή πως στη Βιέννη το FBI τού έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού για το σκάνδαλο Novartis ή δεν αποτελεί είδηση, ή κάποιους θα δυσαρεστήσει», επισήμανε χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει: «Για αυτόν το λόγο αποφάσισε να λογοκρίνει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς το πετσοκομμένο, προκειμένου να μην ακουστεί ότι η δήθεν σκευωρία τελικά περιλαμβάνει και τραπεζικό λογαριασμό πρώην Υπουργού που φέρεται να έπαιρνε χρήματα από τη Novartis».

«Ως γνωστόν, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Κι επειδή οι "αβλεψίες" της δημόσιας τηλεόρασης έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, αναμένουμε να δούμε αν σε επόμενο ρεπορτάζ, το δελτίο της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, θα διερευνήσει ποιος είναι τελικά αυτός ο πρώην υπουργός. Σε διαφορετική περίπτωση, η αβλεψία θα θεωρηθεί ως κανονικότητα», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ και πλέον, ο Neo έχει μόνο μία απορία: αν στο μέλλον η καχυποψία του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της δημόσιας τηλεόρασης θα «μεταφραστεί» και σε εμπάργκο, όπως είχε κάνει προεκλογικά η ΝΔ...

Πηγή: matrix24.gr