“Χαϊδεύει τα αυτιά” των ακροδεξιών και δηλώνει πως… δεν ήξερε ο Βορίδης: «Δεν περιμέναμε αυξημένες ροές με το που αναλάβαμε»!

0
Στο σχέδιο της κυβέρνησης στην διαχείριση του προσφυγικού μεταναστευτικού ζητήματος αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης στα Γρεβενά.

Μιλώντας σε εκδήλωση της τοπικής Νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κάλεσε τους πολίτες...
«να εμπιστευθούν το σχέδιο της κυβέρνησης για την διαχείριση του μεταναστευτικού» και προανήγγειλε ότι «το 2020 η κυβέρνηση μας θα επαναπροωθήσει 10.000 παράνομους μετανάστες, θα φτιάξουμε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και θα καταφέρουμε να εκτονώσουμε αυτή την κρίση».

Ο κ. Βορίδης βέβαια εμφανίστηκε ολίγον… αφελής, ισχυριζόμενος ότι «δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε αυξημένες ροές με το που αναλάβαμε την διακυβέρνηση της χώρας»! Ζήτησε δε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή γιατί «η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μεταναστευτικό μ’ ένα σύστημα που είναι φτιαγμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έλεγε ότι δεν γίνεται καμία επαναπροώθηση δεν γυρνά κανείς πίσω»!!

Με φανερή επιδίωξη να «χαϊδέψει» τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά μερίδας του δεξιού κοινωνικού “ακροατηρίου” της κυβέρνησης, ο κ. Βορίδης, σχολίασε και ις διαμαρτυρίες για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών λέγοντας ότι «εμείς θα υπερασπιστούμε ηθικά το κόσμο που διαμαρτύρεται γιατί όλοι αυτοί δεν είναι ρατσιστές, ούτε ξενόφοβοι, είναι πολίτες που αγαπάνε την πατρίδα τους και τους λέμε απλά ότι χρειαζόμαστε χρόνο για την υλοποίηση των προθέσεων μας».

Πηγή: documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)