O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι διοικητής ΔΕΚΟ...

Η Λυμπεράκη στο άγχος της να κάνει επιτυχία, έκανε μια κακή συνέντευξη...

Στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως επιτελείται ευτελισμός του θεσμού από την κυβέρνηση. «Δεν είναι διοικητής ΔΕΚΟ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να εκλέγεται με 120 ψήφους». Χαρακτήρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο «έναν καλό Πρόεδρο», τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να απαξιώσει.

Η Λυμπεράκη στην προσπάθειά της να κάνει μια καλή συνέντευξη, μάλλον ατύχησε. Ήταν αδιάβαστη...
- και όταν απέναντί σου έχεις ένα πρώην πρωθυπουργό αυτό είναι μέγα «αμάρτημα» - σε...

κρίσιμα πολιτικά ζητήματα όπως το άρθρο 86 (περί ευθύνης υπουργών).

Γιατί δεν ζητήσατε ποτέ την κατάργησή του είπε στον Αλέξη Τσίπρα κι εκείνος της απάντησε: Μα τι λέτε; Ήμασταν από τους πρώτους που το κάναμε αυτό.

«Δεν ζητήσατε την κατάργηση αλλά την τροποποίησή του. Μόνο το ΚΚΕ ζήτησε την κατάργησή του» επέμενε η παρουσιάστρια. Ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθώντας, με δυσκολία, να φανεί ευγενικός της είπε πως και το ΚΚΕ την τροποποίησή του ζήτησε και όχι την κατάργηση του πλαισίου του νόμου.

Εκτός θέματος ήταν η Λυμπεράκη και σε «λεπτομέρειες» της υπόθεσης Novartis, ενώ η επιμονή της για 8 λεπτά για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία δεν είχε κανένα νόημα καθώς ήδη στα πρώτα 60 δεύτερα το θέμα, με τις απαντήσεις που είχαν δοθεί δημοσιογραφικά είχε εξαντληθεί...
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 11:07