Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Ηχηρές απουσίες στο νέο MEGA από την «παλιά φουρνιά»...

Tέσσερις αρνήσεις δημοσιογράφων που ήταν στο Mega μέχρι το τέλος...

Τα 30 χρόνια κλείνει σήμερα το Mega αλλά όχι τα 30 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας καθώς το κανάλι εκπέμπει αυτή τη στιγμή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού. Το...

αρχικό πλάνο ήταν να διοργανωθεί για σήμερα κάποια επετειακή εκδήλωση από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν υπήρχε επαρκής χρόνος.

Άλλωστε πρώτη προτεραιότητα των στελεχών του νέου Mega (αυτών που είχαν προσληφθεί για το One αλλά συνεχίζουν στο Mega και αυτών που ήταν στο παλιό Mega και προστέθηκαν στο επιτελικό σχήμα μετά την απόκτηση από την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη του σήματος και της ταινιοθήκης του σταθμού) είναι η στελέχωση του καναλιού.

Η οποία μέχρι στιγμής συναντά πολλές δυσκολίες τουλάχιστον όσον αφορά στο επίπεδο του δημοσιογραφικού δυναμικού που εργαζόταν επί χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις ηχηρές αρνήσεις δημοσιογράφων που εργάζονταν στο Mega μέχρι το τέλος της λειτουργίας του ειδησεογραφικού του τομέα.

Πρόκειται για ένα συντάκτη υπουργείου, έναν από το εξωτερικό δελτίο, έναν ανταποκριτή του εξωτερικού καθώς και ένα προβεβλημένο πρόσωπο του πολιτικού ρεπορτάζ.

Και οι τέσσερις απάντησαν σύμφωνα με πηγές «όχι» στις προτάσεις που τους έγιναν από επιτελικά στελέχη της Alter Ego. Αφενός γιατί κάποιοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την οικονομική πρόταση που τους έγινε αφετέρου γιατί άλλοι θεωρούν πως το νέο Mega όπως διαμορφώνονται οι ισορροπίες δεν θα έχει συνάφεια με το προφίλ του παλαιού...

Πηγή: ethnos.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.