Σκευωρία κατά του Ανδρέα Λοβέρδου έστησε το FBI...

Τελικά -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της REAL- δεν ήταν οι εισαγγελείς διαφθοράς που έβαλαν στο στόχαστρο τον Ανδρέα Λοβέρδο με αποτέλεσμα ο ίδιος να τους μηνύσει και να ζητήσει ανεπιτυχώς την εξαίρεσή τους αλλά το ίδιο το FBI.

Σύμφωνα με...

την πολλοστή εκδοχή του κατηγορούμενου πλέον καθηγητή Μανιαδάκη, πρώην προστατευόμενου μάρτυρα, επί χρόνια άτυπου συμβούλου  υπουργών υγείας και συνεργάτη της Novartis, οι αφόρητες πιέσεις που του ασκήθηκαν από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές αφορούσαν τον Ανδρέα Λοβέρδο! Αυτών των δικαστών την εξαίρεση έπρεπε να ζητήσει ο πρώην υπουργός κι όχι των Ελλήνων εισαγγελέων κατά της διαφθοράς.

Κι αν αναρωτηθεί κανείς για ποιο λόγο τόσο αμερικανικό μένος κατά του Έλληνα πολιτικού η μόνη εξήγηση που μπορούμε να φανταστούμε είναι μήπως κάποιος κατασκοπευτικός φακός τον εντόπισε στο παρελθόν σε πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την αμερικανική πρεσβεία. Μια άλλη εξήγηση βέβαια είναι ότι ο καθηγητής Μανιαδάκης προκειμένου να καθαρίσει τη δύσκολη θέση του (όπως και κάθε κατηγορούμενος ή ύποπτος) θολώνει τα νερά ειδικά όταν όλα σχεδόν τα ΜΜΕ είναι πρόθυμα να τον προβάλλουν.


Το κακό είναι ότι στην επικείμενη δικαστική διαδικασία που θα αφορά τον Ανδρέα Λοβέρδο  τέτοιου είδους ισχυρισμοί από όσους υποτίθεται ότι στέκονται στο πλευρό του μάλλον δεν θα βοηθήσουν.

Α.Ψ.

efsyn.gr