Ούτε τα προσχήματα...

0
Σκοπός της Προανακριτικής είναι, υποτίθεται, να διερευνήσει αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη. Αλλά τρεις μέρες τον Φρουζή τον ρωτάγανε για τις...σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ώστε να περάσουν στον κόσμο την άποψη ότι «όλοι τα παίρνανε» και ότι οι υπερτιμολογήσεις με υπογραφές των υπουργών τους δεν είναι κάτι σπουδαίο....
Και ας πάνε τα FBI να κουρεύονται.

Αν και δεν είχαν καμία δουλειά να το κάνουν, οι βουλευτές της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ρώτησαν τον Φρουζή αν ξέρει τους προστατευόμενους μάρτυρες. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο της Επιτροπής. Αλλά ο Φρουζής είχε την ευκαιρία να αναφερθεί ονομαστικά σε τρεις πρώην συνεργάτες του με τους οποίους είναι τσακωμένος.

Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. έσπρωξαν την διαρροή στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Και αυτά ανέλαβαν να οδηγήσουν τον κόσμο στο συμπέρασμα ότι αφού οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν χωνεύονταν με τον Φρουζή, η αναξιοπιστία των καταθέσεών τους είναι προφανής και άρα δεν υπάρχει σκάνδαλο. Και αφού δεν υπάρχει σκάνδαλο, όλα είναι σκευωρία.

Πιο σημαντικό όμως για Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες να «ξεφωνηθούν», ώστε να χάσουν de facto το καθεστώς προστασίας, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους και να μπλοκάρει, έτσι, με «ξαφνικό θάνατο», η έρευνα της Τουλουπάκη. Μια πρακτική που δείχνει το έσχατο σημείο πολιτικής εξαθλίωσης της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ., καθώς και των εκπροσώπων τους στην Επιτροπή.

Υπάρχει και πιο κάτω. Χθες, ο δικηγόρος του Φρουζή ζήτησε να ξεμπλοκάρουν 1,8 δισ. που ελέγχονται ως προϊόν ξεπλύματος στην Ελβετία. Το προβλέπει ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψήφισαν προχθές. Ούτε τα προσχήματα...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)