Γυρίστε τον πίνακα ανάποδα...

0
...να βγει η Όλγα πρώτη...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Η κάθοδος της εκπομπής «10» στην ΕΡΤ συνεχίζεται, χθες έκαναν ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με την αποτυχημένη πρεμιέρα τους...
Αυτοί, όπως πάνε, θα το μηδενίσουν το κοντέρ στο τέλος!

Η Ολγα Τρέμη, ο Ηλίας Κανέλλης και ο Αντώνης Δελλατόλας έπιασαν δεν έπιασαν χθες ένα 2%.

Αποτυχία αλλά ακριβοπληρωμένη όμως. Μια...
εκπομπή που ελάχιστοι βλέπουν αλλά μας κοστίζει έναν σκασμό λεφτά. Και είναι η στιγμή να ρωτήσουμε ξεκάθαρα πλέον: ποιος ο μισθός της Ολγας Τρέμη; Δεν είναι ηθικά υποχρεωμένη να βγει και να μας το πει; Και ο Ηλίας Κανέλλης, πόσα;

Να επαναλάβω εδώ -το λέμε και την έντυπη έκδοση σήμερα- πως οι παρουσιαστές των εκπομπών της ΕΡΤ στην προηγούμενη περίοδο, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Κατερίνα Ακριβοπούλου και οι υπόλοιποι, δεν έπαιρναν περισσότερα από 1.700-1.800 ευρώ. Είχε βάλει ένα «ταβάνι» ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην ξεπερνάει κανείς το συγκεκριμένο ποσό.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που έκανε διψήφια νούμερα στην πρωινή ζώνη και χτυπούσε υψηλή τηλεθέαση και στο δελτίο ειδήσεων (μέχρι που τον καθάρισαν χωρίς κανείς να καταλάβει ποτέ το γιατί) πληρωνόταν 1.256 ευρώ τον μήνα και η εκπομπή του ήταν πέντε ημέρες την εβδομάδα και διαρκούσε τέσσερις ώρες.

Το «10» είναι τέσσερις φορές την εβδομάδα και διαρκεί 80 λεπτά...

Θα είναι πρωτοφανές αν η ΕΡΤ πληρώνει πλέον περισσότερο από τα ιδιωτικά κανάλια. Πρώτη φορά θα συμβαίνει αυτό στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Πάντοτε η ΕΡΤ ήταν πιο συγκρατημένη στους μισθούς της, δεν προκαλούσε το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα.

Λέτε τώρα να συμβαίνει το αντίθετο και η ΕΡΤ να πληρώνει περισσότερα; Λέτε;...

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)