Έβγαλε... λαβράκι...

...με τις λιμουζίνες των «golden boys» στη ΔΕΗ!...

Πολλές φορές, το μόνο που έχει να κάνει κανείς για να ασκήσει αποτελεσματική αντιπολίτευση και να προβλέψει τις εξελίξεις, είναι να διαβάσει... πολύ καλά τα...νομοσχέδια που καλείται να διαχειριστεί.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, λοιπόν, φαίνεται πως ως τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας εξαιρετικά μελετηρός πολιτικός, εξ ου και κατάφερε να βγάλει...
λαβράκι μέσα από το νομοσχέδιο για την ΔΕΗ, που συζητείται στη Βουλή προκαλώντας αντιθέσεις, εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

Ο Φάμελλος, λοιπόν, διαβάζοντας και τα «ψιλά γράμματα» του νομοσχεδίου, δεν έμεινε στα συνθήματα και στην απελευθέρωση των αμοιβών προκειμένου να προσληφθούν στη ΔΕΗ εκτός ΑΣΕΠ «golden boys» που θα απολαμβάνουν μισθούς μεγαλύτερους και από εκείνους των βουλευτών. Πέραν αυτού, διαπίστωσε ότι τα συγκεκριμένα «golden boys» θα μπορούν να εξαιρούνται και από τις διατάξεις που αφορούν στην προμήθεια αυτοκινήτων στο Δημόσιο.

«Ένας βουλευτής μπορεί να παίρνει αυτοκίνητο έως 1.600 κυβικά και, εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται ένα μεγαλύτερο. Τα golden boys της ΔΕΗ θα μπορούν να παίρνουν λιμουζίνες», αποκάλυψε χθες ο «σκιώδης» υπουργός Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, δείχνοντας ότι δεν τού ξεφεύγουν... ούτε τα «ψιλά γράμματα».

Όπως έλεγε και το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν, «είδες η ΔΕΗ»;...

nonews-news