Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Χωρίς σήμα…

Δεν έχει τέλος η προσπάθεια κάλυψης της χώρας με ψηφιακό σήμα. Πολλοί κάτοικοι παραμένουν ακόμη χωρίς τηλεοπτικό σήμα ακόμη και στην ενδοχώρα, καθώς το πρόγραμμα επιδότησης του προηγούμενου υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής δεν έχει ολοκληρωθεί. Αυτήν τη...φορά διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Δήμου Αγράφων.

Με επιστολή του στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη ο δήμαρχος ζητά να λυθεί άμεσα το πρόβλημα...
, καθώς ο Δήμος Αγράφων ανήκει στους έξι δήμους της χώρας που έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό κατοίκων, 547 στον αριθμό, προκειμένου να εγκαταστήσει η Digea αναμεταδότη στην περιοχή ώστε οι κάτοικοι να λαμβάνουν επιτέλους τηλεοπτικό σήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι δήμοι έχουν επιλέξει την Cosmote TV ως πάροχο του ψηφιακού σήματος δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα, καθώς έχει αρχίσει να υλοποιείται το πρόγραμμα της επιδότησης των κατοίκων...

typologies.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.