Αποχώρησαν τα ΜΑΤ από την ΑΣΟΕΕ - Έξι φοιτητές τραυματίες...

0
Αποφεύχθησαν τα χειρότερα στην ΑΣΟΕΕ μετά την έφοδο των ΜΑΤ στο πανεπιστήμιο, καθώς λίγα λεπτά μετά τις 2 οι αστυνομικές δυνάμεις πήραν εντολή να αποχωρήσουν. Στις διαβουλεύσεις μεταξύ των φοιτητών και της...
αστυνομίας συμμετείχαν η Θεανώ Φωτίου και η Σοφία Σακαρόφα, που βρίσκονταν εντός του πανεπιστημίου. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι φοιτητές τραυματίες.

Ένταση εντός και εκτός πανεπιστημίου 

Ένταση επικράτησε νωρίτερα τόσο εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ) όσο και εκτός αυτού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί έξι φοιτητές. Η κυκλοφορία στην Πατησίων έχει διακοπεί. 

Όπως δήλωσε στον Real FM ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου, του οποίου τα παιδιά είναι μέσα στο ίδρυμα, υπάρχουν έξι φοιτητές τραυματίες. Ο κ. Παπανικολάου διευκρίνισε ότι ένας φοιτητής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και πέντε φοιτητές αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα, ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε ότι στο σημείο έχει φτάσει μόνο μία μηχανή του ΕΚΑΒ, ενώ όπως είπε χρειάζονται τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα.

Βίντεο από την είσοδο των ΜΑΤ στο πανεπιστήμιο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)