Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα...

Στο Grada Nuevo Βενιζέλος, Γεραπετρίτης, Χρυσόγονος...

Μια ιδιαίτερη αντροπαρέα τράβηξε τα βλέμματα χθες το βράδυ στο εστιατόριο Grada Nuevo, στις παρυφές της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Υπό άλλες συνθήκες οι...

τρεις καθηγητές Πανεπιστημίου Γεραπετρίτης, Χρυσόγονος, και Βενιζέλος θα έλεγε κανείς ότι θυμούνται τα παλιά ή ότι συζητούν τα θέματα της επιστήμης τους.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης όμως, είναι ο εξ' απορρήτων του Πρωθυπουργού, και Υπουργός Επικρατείας και ο κ. Χρυσόγονος πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ανεξαρτητοποιήθηκε.

Οπότε πέραν του μενού του εστιατορίου εύκολα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι στο τραπέζι έπεσαν και πολιτικά θέματα. Δεν είναι τυχαίο ότι η βραδινή συνεύρεση έγινε μεσούσης της συζήτησης της Συνταγματικής Αναθεώρησης στη Βουλή. Ούτε και να μας διαφύγει ότι το όνομα του πάλαι ποτέ ισχυρού ανδρός πολλών κυβερνήσεων, Βαγγέλη Βενιζέλου, έπαιξε ως «λαγός» στην προεδρική ονοματολογία. Ενδεχομένως ο κ. Γεραπετρίτης να είναι κομιστής κάποιων πολιτικών σκέψεων του Πρωθυπουργού και να ήθελε να δει το «κλίμα». Είδωμεν προσεχώς...

Ελπίζουμε να μην έπεσε «βαρύ» το δείπνο σε κανέναν...

documentonews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.