Τα παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε άνδρας

0a4d960372de94623aaf8bc67a8e9f20_wps图片
Αυτά είναι τα πεντανόστιμα παπούτσια που κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει στο ντουλάπι του για να φορούν όλο το χρόνο.
Οτιδήποτε έξω από αυτά είναι αντικείμενα ειδικής ειδικότητας, όπως οι μπότες χιονιού, έτσι δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο....

1. ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κομψό ζευγάρι αθλητικά παπουτσια. Όχι μόνο μπορούν να λειτουργήσουν ως παπούτσια γυμναστικής σας, αλλά μπορούν να φορεθούν με τα casual ρούχα σας.Συνιστώ να αγοράσετε ένα μαύρο / άσπρο, μαύρο / γκρι / λευκό ή ναυτικό / λευκό χρώμα για να βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια σας συμπληρώνουν όλα τα ρούχα σας. Άλλα τρελά χρώματα, όπως πράσινο νέον ή έντονο κόκκινο, θα επιστήσουν μόνο την προσοχή μακριά από τη στολή σας, γι 'αυτό δεν συστήνω αυτά τα χρώματα.
图片2

2. ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που πρέπει να διαθέτετε είναι αυτό που θα θεωρούσα απόλυτα απαραίτητο για κάθε ντυμένη ντουλάπα. Δεν πρέπει να φοράτε αυτά με κοστούμι, σε καμία περίπτωση. Αυτή είναι μια τάση που υπάρχει για μερικά χρόνια και μπορείς να τη δοκιμασεις και να την αναζησεις στο rovo.gr
3. ΜΟΚΚΑΣΙΝΙΑ
Αν δεν έχετε φορέσει ποτέ ένα ζευγάρι, τότε θα πρέπει πραγματικά να τα δοκιμάσετε, επειδή είναι το πιο άνετο μεσαίο έδαφος ανάμεσα σε ένα παπούτσι φόρεμα και ένα πάνινο παπούτσι και αφού έχουν σπάσει σε λίγο, φορώντας ένα ζευγάρι κάλτσες.
Θα βρω βρώμικα, είναι αναπόφευκτο με σουέτ. Έτσι αγοράστε τους γνωρίζοντας ότι πρόκειται να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τα υπόλοιπα παπούτσια σας, αλλά με εμπιστευθείτε, δεν θα σας νοιάζει γιατί είναι τόσο χαλαρό.
b801d18c536f612d35aae378b598c130_wps图片

4. ΚΑΦΕ ΜΠΟΤΑΚΙΑ
Είναι ωφέλιμες, επειδή μπορείτε να τις φορέσετε σε πολλές αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς και σε πιο υψηλές περιστασιακές εξαρτήσεις. Προτιμώ καφέ επειδή οι μπότες είναι συνήθως πιο προσανατολισμένες προς τους πιο δροσερούς μήνες και το καφέ είναι ένα χρώμα που πηγαίνει κάταλληλα με τα τζιν και παντελόνια μαλλιού που πρέπει ήδη να έχετε. Αλλά μην το κάνετε λάθος, μπορείτε επίσης να φορέσετε αυτά τα χρόνια όλο το χρόνο.Λατρεύω το σκούρο καφέ δέρμα και goodyear welting των μπότες Purdey παραπάνω, γι 'αυτό είναι η κορυφαία επιλογή μου. Πιστέψτε με, πέρασα πολύ χρόνο βρίσκοντας τις καλύτερες μπότες έξω εκεί και αυτές είναι οι αγαπημένες μου. 

图片3