Υφυπουργός ή παράγοντας του Ολυμπιακού;

0
Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος; Πέρασαν λίγοι μήνες από τότε που ορκίστηκε ως υφυπουργός αθλητισμού και όπως αναμένονταν αποκαλύφθηκε πλήρως ως άνθρωπος που θα επιχειρήσει να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που «απασχολούν» τον Ολυμπιακό και τον κατηγορούμενο για πολλές υποθέσεις μεγαλομέτοχό του. Όπως θα διαπιστώσετε, όλα στρέφονται γύρω από την ΕΠΟ που «πρέπει» να  βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο Αυγενάκης μιλώντας σε πολύ ιδιαίτερο ραδιοσταθμό του Ηρακλείου...
, αναφέρθηκε σε όλα αυτά που έχει στην ατζέντα του τώρα ο Ολυμπιακός.

Δεν του ξέφυγε τίποτα!

Είπε… «Πουθενά στον κόσμο δεν απαγορεύεται ο δανεισμός παικτών από μία ομάδα σε μία άλλη. Αλλά πουθενά δεν θα βρούμε και φαινόμενο σαν αυτό πριν από το ματς στον Βόλο, με τόσους δανεικούς παίκτες που αποσύρθηκαν την τελευταία στιγμή».

Ναι είναι αλήθεια! Δεν μιλούσε ο Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Από όλο αυτό το ερυθρόλευκο παραλήρημα δεν μπορούσε να λείψει αναφορά στη διοίκηση της ΕΠΟ: «Δεν μπορώ να επαινέσω την διοικητική πρακτική της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ. Δεν μπορεί να έχει προβεί σε δεκάδες προσλήψεις επί ΣΥΡΙΖΑ και ενώ γνώριζαν την άθλια οικονομική πορεία της ΕΠΟ, με υψηλότατους μισθούς και φαίνεται ότι δεν τους απασχόλησε ποτέ το αποτέλεσμα. Άρα μιλάμε για μια κακή διοίκηση».

Και συνέχισε: «Αν διαπιστωθεί ότι το Αυτοδιοίκητο εμποδίζει την επίλυσή τους, τότε θα πρέπει να θα έρθει η Πολιτεία με άμεσες Νομοθετικές πρωτοβουλίες να δράσει». Υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει;

Προσέθεσε: «Παύει το μοντέλο της απλής αναλογικής στις εκλογές των σωματείων και των Ομοσπονδιών. Ο τρόπος εκλογής θα είναι κάτι που θα προκύψει μέσα από συζήτηση στο επόμενο νομοσχέδιο».

Και αυτό στην ατζέντα τους!

Και φυσικά… «Το πιο απλό που μπορεί να συμβεί είναι από την επόμενη σεζόν το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είναι στην ομπρέλα της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, κάτι που δεν το θέλει κανείς».

Αυτός ο πολιτικός ασχολείται με τον ελληνικό αθλητισμό ή με τα θέματα που θέλουν να διευθετήσουν οι ερυθρόλευκοι με στόχο να επαναφέρουν το ποδόσφαιρο στα χρόνια της Οργάνωσης;

(Στη φωτό ο Αυγενάκης μαζί με τον Μαρινάκη και πίσω τους βέβαια ο γνωστός λαουτιέρης Μανώλης Κονταρος! Και κάτι... άσχετο: Κύριε υφυπουργέ με την υπόθεση Τζήλου, ασχολούμαστε ή δεν μας συμφέρει;)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)