Ο Ολυμπιακός ζητάει παρέμβαση από την Κυβέρνηση για τη διαιτησία αλλιώς αποχωρεί από το πρωτάθλημα

0
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται για μια δυναμική κίνηση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ερυθρόλευκοι με μια επιστολή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του παραθέτουν στοιχεία και παραδείγματα της τελευταίας τριετίας που –όπως υποστηρίζουν- αποκαλύπτουν....
την εικόνα του πρωταθλήματος και φτάνουν στο σημείο να απειλήσουν μέχρι και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα επισημαίνουν την ανάγκη να παρέμβει η κυβέρνηση, δια του αρμόδιου Υφυπουργού, «ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα η σημερινή κατάσταση και να διαμορφωθούν οι όροι για ένα νέο τοπίο στη διοίκηση και στη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Και τονίζουν ότι "εάν δεν υπάρξει παρέμβαση από την Κυβέρνηση δεν διατεθειμένοι να συνεχίσουν να παίρνουν μέρος σε ένα πρωτάθλημα που δεν διασφαλίζει ούτε το ελάχιστο της ισονομίας των ομάδων και οι διοργανώσεις του οποίου είναι απολύτως απαξιωμένες και χειραγωγούμενες".

Στην επιστολή αυτή ο Ολυμπιακός

- παρουσιάζει την εικόνα του πρωταθλήματος και αναφέρεται στην «απαξίωσή που έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα» επισημαίνοντας τις ευθύνες της ΕΠΟ κάνοντας αναφορά για «διαφθορά που κυριαρχεί στον χώρο της διαιτησίας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)