Πώς επιλέγουμε το σωστό αθλητικο ντυσιμο

企业微信截图_15743007911896
Μετά από μια σκληρή προπόνηση, θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, κουρασμένοι, επώδυνοι, φανταστικοί - και πιθανόν να καλύπτονται από ιδρώτα. Πιστέψτε το ή όχι, τα ρούχα που φοράτε για μια προπόνηση μπορεί να κάνουν τη διαφορά στο πώς αισθάνεστε μετά την άσκηση. Αρκετοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν πόσο άνετα είναι τα αθλητικά ρούχα σας για προπόνηση, συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος από το οποίο κατασκευάζονται και αν είναι σωστά για τον τύπο άσκησης που θα κάνετε....

Εξετάστε το βαμβάκι Τα μπλουζάκια και παντελόνια από βαμβάκι, από την άλλη πλευρά, απορροφούν τον ιδρώτα και δεν το απομακρύνουν από το δέρμα ούτε βοηθούν να εξατμιστούν γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για το βαμβάκι ρούχα προπόνηση μπορεί να αισθάνονται βαρύ και υγρό καθώς ασκείστε.
ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΕΙΑ
Αποφύγετε τα υφάσματα που δεν αναπνέουν. Ποτέ μην φορέστε ρούχα κατασκευασμένα από υλικά με βάση το καουτσούκ ή με βάση πλαστικό, τα οποία κρατούν τον ιδρώτα από την εξάτμιση και διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματός σας πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.
Ρούχα προπόνησης: Αλλαγή με τις εποχές
Εάν ασκείτε σε εξωτερικούς χώρους ή παίζετε εποχιακά αθλήματα, αυτό που φοράτε ίσως χρειαστεί να αλλάξετε με τις εποχές. Κρατήστε αυτές τις συμβουλές κατά νου όταν κάνετε dressing για υπαίθρια άσκηση:
图片4

Ζεστός καιρός. Κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, φροντίστε να επιλέξετε υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνεύσει και να απομακρύνει τον ιδρώτα. Ντυθείτε με ρούχα που είναι δροσερά και άνετα και σας επιτρέπουν να κινούνται ελεύθερα και που τα βρίσκετε στο rovo.gr
Κρύος καιρός. Όταν είναι πολύ κρύο έξω, θα πρέπει να φορέσετε θερμά, αλλά να έχετε κατά νου ότι θα ασκείστε και θα ενισχύετε τον καρδιακό σας ρυθμό και τη θερμοκρασία του σώματος σας. Φορέστε σε στρώματα που μπορείτε να αφαιρέσετε και πάντα ντυθείτε για καιρό που είναι θερμότερο από αυτό που λέει το εξωτερικό θερμόμετρο. Κρατήστε ρούχα που ξεφλούδουν στο εσωτερικό σας στρώμα και τοποθετήστε ένα μονωτικό στρώμα πάνω από αυτό. Πάντα να καλύπτετε το κεφάλι, τα αυτιά και τα χέρια σας για να τα προστατεύσετε από το κρύο.
0 (42)_wps图片

Αυτά τα γόνατα υψηλής συμπίεσης συμπίεσης είναι ιδανικά για σχεδόν οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Το ύφασμα υγρασίας τους καθιστά ελαφριά και αρκετά αναπνεύσιμο για να φορέσει τους καλοκαιρινούς μήνες ή για να τα στρώσει κατά τη διάρκεια της πτώσης ή του χειμώνα. Έχουν κατασκευαστεί από 88 τοις εκατό πολυεστέρα και 12 τοις εκατό spandex, έτσι θα κινούνται με το σώμα σας και δεν θα αισθάνονται constricting. Επιπλέον, έχουν μια εσωτερική τσέπη στη μέση για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κλειδιά και τις κάρτες σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

图片5