Διάγγελμα Μ.Νετανιάχου: «Eίμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο» – Kρίσιμες οι επόμενες ώρες

Κρίσιμες είναι οι στιγμές στη Μ. Ανατολή Ο πρωθυπουργός και ο υπ. Άμυνας του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε σχετικά με τις εξελίξεις:

«Περίπου μια ώρα πριν, πραγματοποίησα διαβουλεύσεις με τον αρχηγό του Στρατού και με τους Στρατηγούς των IDF. Μας επιτέθηκαν με πολλούς αντιαρματικούς πυραύλους, απαντήσαμε με 100 οβίδες και από αέρος με διάφορα μέσα», είπε και συνέχισε:...

«Εξετάζουμε τα επόμενα βήματα. Έχω διατάξει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο. Θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα προς εκκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή έχω μια σημαντική ανακοίνωση: Δεν έχουμε απώλειες – ούτε καν τραυματισμό», τόνισε.

Πρόκειται για μια πολεμική ομιλία και δείχνει πως το Ισραήλ είναι αποφασισμένο για όλα πλέον.

Νωρίτερα, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, μια βάση του ισραηλινού στρατού δέχθηκε επίθεση με πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τα εδάφη του Λιβάνου.


Την πληροφορία επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού. Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «ένας αριθμός αντιαεροπορικών πυραύλων εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο κατά μιας βάσης της IDF (Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ) και στρατιωτικών οχημάτων στην περιοχή».

Πηγές κοντά στην λιβανέζικη οργάνωση Χεζμπόλλαχ αναφέρουν ότι εξαιτίας της επίθεσης καταστράφηκε ολοσχερώς τουλάχιστον ένα όχημα του ισραηλινού στρατού.