Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;

XCode
0
Ερωτηματικό προκαλούν οι δηλώσεις Μαρινάκη μετα το Ολυμπιακός – Τότεναμ 2-2, με τον διοικητικό ηγέτη των «ερυθρόλευκων» να κάνει λόγο για «επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα» και παράλληλα να απειλεί με … αλα μπάσκετ αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το πρωτάθλημα «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το Ολυμπιακός – Τότεναμ 2-2:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε παρά πολύ καλά, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξία ενός δις. Μόνο ο σέντερ φορ της αξίζει όσο όλη η ομάδα του Ολυμπιακού. Κάναμε μια υπέρβαση και με βάση τις φάσεις, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε....
Παρά τα γκολ, με το πέναλτι που δεχθήκαμε και το επόμενο τόσο σύντομα, το ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι κάτι δείχνει. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Νιώθουμε όλοι σιγουριά και μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν το βάλαμε κάτι. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος.

Να σας πω και κάτι άλλο. Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρός. Έχω ταξιδέψει παντού με την ομάδα και πάντα με στεναχωρούσε η πορεία μας στην Ευρώπη. Δεν ήθελα να βλέπω την ομάδα και τον κόσμο που ταξίδευε να στεναχωριέται από αυτές τις πορείες. Όταν αγόρασα την ομάδα υποσχέθηκα να είναι η ομάδα αυτάρκης και ακόμα το να γίνουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σήμερα είδαμε ότι είμαστε μια τέτοια ομάδα», δήλωσε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων».

Στη συνέχεια, το «αφεντικό» των Πειραιωτών, έριξε και τη βόμβα! «Το θέμα μετά από όλα αυτά είναι το αν πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποφασίσουμε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση -βλέπετε τι γίνεται και στο μπάσκετ- μήπως πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο, ή να λάβουμε μέτρα. Κάθε μέρα βλέπουμε και κάτι νέο. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, όμως η χώρα τώρα έχει επανέλθει στην κανονικότητα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)