Ο στρατός των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ- Το αποκαλυπτικό έγγραφο που έφθασε στη Βουλή

| Kafeneio™ |
1
Ενας στρατός μετακλητών υπαλλήλων υπηρετούσε στο Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και στα γραφεία των υπουργών Επικρατείας επί ΣΥΡΙΖΑ, με μεγάλο κόστος για τους Ελληνες φορολογούμενους.

Το έγγραφο που εστάλη στην Βουλή από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ύστερα από ερώτηση που κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής και ανήρτησε στο διαδίκτυο ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είναι αποκαλυπτικό...

Στην διάρκεια της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, οι μετακλητοί υπάλληλοι μόνο στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κόστισαν στους φορολογούμενους 8.977.000 ευρώ, ενώ «τα δικά τους παιδιά» στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, κόστισαν 1.896.000 ευρώ. Για την στελέχωση των υπηρεσιών του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Αλέκου Φλαμπουράρη με μετακλητούς υπαλλήλους, το κόστος για τον προϋπολογισμό ήταν 2.001.000 και 1.291.000 αντίστοιχα, ενώ σε αυτά τα κόστη θα πρέπει να προστεθούν και 2.746.000 ευρώ για τους μετακλητούς που υπηρετούσαν στα γραφεία των υφυπουργών παρά τω Πρωθυπουργώ.

Συνολικά το κόστος για τους μετακλητούς στα γραφεία του Μαξίμου, τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους υπουργούς και υφυπουργούς Επικρατείας τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει τα 17 εκατομμύρια ευρώ.



Η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ανήρτησε τα ποσά με το κόστος των μετακλητών και έγραψε στο twitter:

Δείτε το στρατό μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ και του κ Τσίπρα, στο Μαξίμου με Βάση τα στοιχεία που μας απέστειλε ο Αρμόδιος Υπουργός. Με Βάση αυτά θα κρίνουμε σύντομα και τη ΝΔ αν συνεχίσει τον ίδιο δρόμο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΑΖΟΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου