Τσίπρας: “Τον παραπέμπουν γιατί ξεσκέπασε τις αμαρτίες τους και γιατί θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με την Αριστερά – Θα την πατήσουν, εμείς δεν έχουμε σκελετούς”

| Kafeneio™ |
«Δείτε ποια ήταν η πρώτη κοινοβουλευτική πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης. Η παραπομπή Πολάκη σε δίκη επειδή ξεσκέπασε τις αμαρτίες τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ». Σφοδρή επίθεση σε κύκλους της ΝΔ για την στοχοποίηση του Πάυλου Πολάκη εξαπέλυσε στην συνέντευξή του στην Εφ.Συν ο Αλέξης Τσίπρας, διαχωρίζοντας ταυτοχρονα το κομμάτι εκείνο της ΝΔ που δεν ταυτίζεται με τους “ακραίους που έχουν πάρει τα ηνία τελευταία στη ΝΔ” όπως χαρακτηριστικα αναφέρει. Παράλληλα η συνταυτιση της δίωξης κατά του Παύλου Πολάκη με ένα γενικότερο σχέδιο κύκλων της ΝΔ να ξεμπερδευουν μια και καλή με την Αριστερά, είναι και ένα μηνυμα και προς συγκεκριμένους αποδεκτες και εντός … που έχουνα ανα εποχές σταθεί επικριτικά κατα του πρώην αν Υπ Υγείας.

Όσον αφορά την υπόθεση Πολάκη ο Τσίπρας τόνισε ότι οι «οι ακραίοι που έχουν πάρει τα ηνία, θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με την Αριστερά» και η παραπομπή του πρώην υφυπουργού Υγείας έγινε γιατί ο ίδιος «ξεσκέπασε τις αμαρτίες τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ». «Το έχουν ομολογήσει χωρίς περιστροφές και ο κ. Μητσοτάκης τούς επιβράβευσε υπουργοποιώντας τους έναν προς έναν. Μόνο που αν επιβάλουν αυτή τη γραμμή με το κυνήγι μαγισσών, θα την πατήσουν άσχημα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε έχει σκελετούς στα ντουλάπια του, ούτε έχει τίποτα να φοβηθεί» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.