Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Εσείς ξέρατε γιατί τα καθίσματα των λεωφορείων έχουν σχέδια;

Κάθε μέρα χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ για να πάμε στη δουλειά, στη σχολή ή για να βγούμε βόλτα.

Καθόμαστε στα καθίσματα των λεωφορείων, όταν βρούμε κενή θέση. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι τα καθίσματα έχουν πολύχρωμα σχέδια και σχήματα....

Ο λόγος λοιπόν που σχεδιάζουν έτσι τα καθίσματα, είναι για να κρύψουν πόσο βρώμικα μπορεί να γίνουν. Χρησιμοποιούν περίπλοκους νοητικούς αλγόριθμους, ώστε τα μάτια μας να αποσπώνται από την βρωμιά που μπορεί να καλύπτει τα καθίσματα.

Στο μάτι μας, φαίνονται πάντα το ίδιο καθαρά, ενώ στην πραγματικότητα καλύπτονται από σκόνη και ρύπους, που θα φαίνονταν μόνο σε απλό ύφασμα. Το ύφασμα επίσης, είναι συγκεκριμένο και συνήθως χρησιμοποιούν μάλλινο είδος μοκέτας, που δεν καίγεται εύκολα και έχει αντοχή σε σχέση με άλλα.
Ακόμη, μιας και οι μόδες έρχονται και φεύγουν, προτιμούν κάτι «διαχρονικό», όπως αυτά τα κλασικά πλέον prints.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.