«Μέτωπο» Τζόνσον-Φάρατζ κατά των Εργατικών και των Φιλελευθέρων: Συζητούν κοινή κάθοδο στις εκλογές

0
Σε μυστικές διαβουλεύσεις βρίσκονται ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με τον ηγέτη του κόμματος Brexit Nigel Farage προκειμένου να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο υπερ της άμεσης αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ ο Farage είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό...
προκειμένου να υλοποιήσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2016, δηλαδή άμεση και καθαρή αποχώρηση από την ΕΕ.

Ο ηγέτης του κόμματος του Brexit είναι πεπεισμένος πως ο Τζόνσον είναι η μόνη λύση για τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου απέναντι στους βουλευτές που θέλουν να το καθυστερήσουν (Remainers) , στους Φιλελεύθερους και του εργατικο
"Κατά τη γνώμη μου ο Μπόρις δεν έχει άλλη λύση παρά να συμφωνήσει με το κόμμα μου. Εγώ του προσφέρω απλόχερα τη συνεργασία μου αρκεί να συμφωνήσουμε στη βάση ενός καθαρού Brexit, κάτι για το οποίο επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και η πλειοψηφία των βουλευτών του.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να νικήσουμε τον Κόρμπιν και τους εργατικούς που θέλουν να παραμείνουν στην ΕΕ", είπε ο Φάρατζ, για να συμπληρώσει:

«Μαζί με τον Μπόρις κανείς δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει και έτσι θα φέρουμε μια μεγάλη πλειοψηφία του Brexit μέσα στη Βουλή. Εάν ο Μπόρις αδράξει την ευκαιρία μπορεί να γίνει ήρωας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)